Asfalt

ALLES OVER ASFALT(ONDERHOUD)

Voorkom schade


Via scheuren, naden en openingen in het asfalt kan vuil en water het asfalt binnen dringen en dit heeft nadelige gevolgen voor de levensduur van het asfalt. Waterinsijpeling vormt de grootste vijand voor de levensduur van een beton-, en asfaltverharding.  Scheuren en naden dienen daardoor afgesloten te worden met materiaal speciaal daarvoor bestemd. Dit geldt ook voor naden en voegen die bewust aangebracht zijn om bewegingen van het asfalt op te vangen.

Waterdichte afsluiting


Het afdichten/vullen van een voeg of zaagsnede met bitumineuze voegvulling zorgt voor een waterdichte afsluiting. Hierdoor kunnen water en vervuiling (bijvoorbeeld onkruid) geen schade aanrichten aan de asfalt- of betonverharding.


De levensduur van de verharding wordt door het toepassen van bitumineuze voegvulling met vele jaren verlengd. Voegvullingen kunnen toegepast in een groot aantal verschillende situaties.

crackseal
schijnvoeg_5_bitumeus_voegje_www_smitsneuchatel_nl
10-0
2015_257.1
IMG_8269
Kelder Bergeijk 1

Voegen


  • Krimpvoegen

  • Uitzetvoegen

  • Schijnvoegen

  • Dilatatievoegen


  • straatstenen en natuursteen

Naden


  • zaagsneden in asfalt en beton

  • kantopsluiting

  • Flexigoten

  • naden langs damwand en beton

Maatwerk


Bent U benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust even contact op!GEGARANDEERD VOLDOENDE KOSTENBESPARING EN HOOGWAARDIGE MATERIALEN

Warme reparaties van scheuren en rafeling


De scheuren en naden in asfalt zijn het begin van het rafelingsproces. Door het tijdig onderhouden van de verharding kan de levensduur aanzienlijk worden verlengd. Dit leidt uiteindelijk tot grote besparingen op het (groot)onderhoud.

Varifalt-kleefprimer-tbv-koudasfalt-600-ml
koud-asfalt-2
Screen-Shot-2016-10-25-at-10.50.07-PM
Tuin_scheuren-in-geasfalteerde-paden_1_resize
refug-riss-verfugen-splitt-1920-1530729098.3c075ec5
IMG_4435

Spoedreparaties met REAKTIV asfalt


REAKTIV asfalt is een koud reparatiemiddel van asfalt waarmee u gaten in het wegdek of uw oprit permanent kunt repareren. Dankzij de flexibele eigenschappen van REAKTIV asfalt, beweegt het product met het wegoppervlak mee, zodat scheuren worden voorkomen.


REAKTIV asfalt kan in ALLE weersomstandigheden en klimaten gebruikt worden, zodat u het gehele jaar door gaten in de weg kan repareren.


Wegen die met REAKTIV asfalt zijn hersteld, kunnen bovendien direct weer voor het verkeer worden opengesteld met minimale hinder voor voetgangers en automobilisten.

OOK VOOR DE AANLEG VAN NIEUWE WEGEN EN TERREINEN